Мочанов розповів про різницю між дорогами до і після "Великого будівництва"

17 серпня 2021, 16:03
Різниця між дорогами "великого будівництва" і тими, куди вона ще не дісталася – разюча, уклав експерт.
Мочанов розповів про різницю між дорогами до і після 'Великого будівництва'

Відомий автогонщик, автомобільний журналіст і блогер Олексій Мочанов здійснив багатокілометрову подорож на мотоциклі дорогами України та залишився вражений якістю доріг, що будуються і ремонтуються в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Свої спостереження він описав у Facebook.

"Випало мені відрядження, - пише Мочанов. - Несподіване. Важливе. Термінове. Маршрут намалювався цікавий. Київ - Хорол - Решетилівка - Дніпро – Запоріжжя – Дніпро - Кривий Ріг - П'ятихатки - Кропивницький - Олександрія - Сміла - Кагарлик - Узин - Біла Церква - Сквира - Житомир - Київ".

Перше позитивне враження на блогера справила ділянка траси М-03 від Києва до Борисполя протяжністю 17 км: "Я, чесно кажучи, був упевнений, що в обіцяні терміни не вкладуться і станеться черговий довгобуд. Але зараз вже не сумніваюся, що "до дати", до ювілейного 24 серпня - дорогу здадуть не тільки по полотну, а й за всіма іншими параметрами (розмітка, навігація, освітлення)".

відео дня

Відрізок від Борисполя до Решетилівки Мочанов схильний був охарактеризувати як автобан або хайвей, якби на трасі не було розворотів в одній площині з основною дорогою. За словами блогера, на таких розворотах найбільш часто трапляються аварії з тяжкими наслідками.

Мочанов розповів про різницю між дорогами до і після 'Великого будівництва'

Далі маршрут Мочанова пролягав новою трасою Н-31 Дніпро - Решетилівка, яка в Полтавській області будується з бетону.

"Від Решетилівки до каналу Дніпро-Донбас - ремонти. Суцільні. Будується реально якісний і швидкий шлях з траси Київ - Полтава на Дніпро. Поки пильно, брудно, шумно і нешвидко. Але темпи - передові, занедбаних ділянок немає, всюди техніка і люди в касках і жилетах, будівництво реально кипить", - поділився враженням від побаченого автоексперт.

"У дніпрян - асфальт, ідеальний. Дорога від каналу до Дніпра дуже порадувала. Рівно. Чисто. Швидко", - написав Мочанов про наступний відрізок маршруту.

Після Дніпра автогонщик відвідав також Запоріжжя, Кривий Ріг, П'ятихатки, Кропивницький, Олександрію, Смілу, Кагарлик і Узин, і зміг порівняти якість доріг на всій протяжності маршруту.

"Різниця між дорогами "Великого будівництва" та тими, куди воно ще не добралося - разюча", - зазначив експерт.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Вінницькій області збудують новий міст на кордоні з Молдовою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти