"Метушилися балконом": у Кривому Розі пожежники врятували пенсіонерів з палаючої квартири

1 січня 2022, 11:48
В результаті загоряння було пошкоджено домашнє майно та вхідні двері. Загальна площа пожежі склала 10 квадратних метрів - але людей вчасно врятували.
Пожежний
У Кривому Розі пожежники врятували пенсіонерів з палаючої квартири/ ua.depositphotos.com

У новорічну ніч, 1 січня, в Кривому Розі пожежникам довелося терміново рятувати двох пенсіонерів, які виявилися заблоковані в квартирі після загоряння. Про це повідомляють представники пресслужби ДСНС України.

На восьмому поверсі дев'ятиповерхового будинку на вулиці імені Миколи Світальського загорілася трикімнатна квартира, в якій святкувала Новий Рік сімейна пара літніх людей. Вогонь поширився на вхідні двері, тому подружжя опинилося заблокованими в задимленій квартирі. І очікували прибуття пожежників на балконі.

В результаті загоряння було пошкоджено домашнє майно та вхідні двері. Загальна площа пожежі склала 10 квадратних метрів.

відео дня

В результаті події чоловік 1953 року народження і жінка 1961 року народження госпіталізовані в Криворізьку міську клінічну лікарню №2 з попереднім діагнозом – отруєння продуктами Gorenje.

До гасіння загоряння було залучено 12 чоловік особового складу та три одиниці техніки.

читайте такожУ переповненому дітьми готелі під Вінницею сталася пожежа, загинула 19-річна дівчина

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Київській області, в місті Вишневе, в одній з квартир під ванною застряг літній чоловік.

Як повідомили в ДСНС Київської області, у зв'язку з цим, на допомогу йому приїхав екіпаж рятувальників. Після звільнення літнього чоловіка передали медикам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти