"Мене вигнали з ОП": Арестович опублікував провокаційне відео

16 травня 2022, 15:04оновлено 25 травня 2022, 13:55
Радник глави Офісу президента заявив, що в наш час складно знайти роботу, але у нього вийшло. "Нова робота" Арестовича не пов'язана з політикою.
Олексій Арестович
Олексія Арестовича "вигнали" з Офісу президента / Фото facebook.com/alexey.arestovich

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив про те, що його вигнали з ОП і тепер йому довелося шукати роботу. Відео з розповіддю про те, що трапилося він виклав у своєму Telegram-каналі.

Арестович акцентував увагу на тому, що зараз в Україні дуже важко знайти роботу, однак у нього вийшло. Під час миття машини він пожартував про те, що тепер працює на заправці.

"Тепер, коли мене вигнали з Офісу президента, я влаштувався на заправку. Я вважаю себе щасливою людиною, тому що в цей час не кожен може знайти роботу", - сказав Олексій Арестович.

відео дня

Пізніше український журналіст і екснардеп Сергій Лещенко прокоментував відео Арестовича і розповів, що воно було знято ще на початку квітня по дорозі до Чернігова.

"Поспішаю всіх заспокоїти. Це відео з Олексієм Арестовичем, яке зараз знаходиться в соцмережах, було знято 6 квітня по нашій дорозі до Чернігова", - написав Сергій Лещенко.

читайте також"Замучений старий": Путіну вночі викликали швидку допомогу прямо в ліжко - Арестович

Нагадаємо, нещодавно Олексій Арестович розповів, коли Україна може піти в контрнаступ по всій лінії бойових дій. За його прогнозами, вже в середині літа в державу надійде достатня кількість важкого озброєння, що дозволить піти в контрнаступ.

Також радник глави ОП заявив, що в РФ спостерігається захід світу Путіна. Адже в Україні Росії прогнозують лише поразку, що потягне за собою соціальні, економічно і політичні наслідки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти