Намічається "зрадонька": Арестович розповів про плани Росії піти в новий наступ

13 травня 2022, 23:24
Арестович розповів про нові плани наступальних дій противника. За його словами, українська армія "чекає з нетерпінням" нового походу військ РФ.
Олексій Арестович
Арестович розповів про плани Росії піти в новий наступ / Фото УНІАН

На декількох напрямках армія РФ готується до нового наступу. Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пророкує російським окупантам чергові невдачі.

В YouTube-каналі Фейгін LIVE.Арестович розповів про нові плани наступальних дій противника. За його словами, українська армія "чекає із нетерпінням" нового походу військ РФ.

відео дня

"У нас намічається "зрадонька" у вигляді маленького страшного російського наступу, який вони планують відразу на декількох напрямках. У Попасній підкопилися російські війська і можуть піти на захід або на північ, в районі Авдіївки "героїчний" штурм третій день, три штурми було, хоч їх і позначила наша артилерія, але вони підкопилися і хочуть пробити нас, і на запорізькому напрямку під'їхав танковий батальйон, який теж хоче напасти", – розповів радник Єрмака.

Спроби пройти оборону ЗСУ, на думку Арестовича, успіху не матимуть.

"Це дивовижні спроби вбити свої війська об нашу оборону", - резюмував він.

Війна Росії проти України

Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів раніше заявив, що просування військ Росії на рубежах Херсонської області заглохло, а на Харківщині ЗСУ можуть відрізати тили окупантів. Російські війська видихлися. Через 10 днів вони, ймовірно, перейдуть до тактики "повзучої окупації".

У Генеральному штабі повідомляли, що сили оборони України проводять успішні тактичні контрнаступні дії в Харківській області. Йде звільнення окупованих населених пунктів. На Ізюмському напрямку ворог перейшов в оборону.

У Державній прикордонній службі України повідомили, що держава повернула контроль над своїми кордонами в Київській, Чернігівській та Сумській областях. Дві третини ділянки-це кордон з Росією. Класичної охорони кордону поки немає, ситуація залишається небезпечною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти