Марафон українського кіно від Київстар ТБ: спецпоказ "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій

12 вересня 2024, 17:51
10
Марафон українського кіно від Київстар ТБ: спецпоказ 'Яремчук: Незрівнянний світ краси' та кінолекторій

З нагоди Дня українського кіно платформа кіно та телебачення Київстар ТБ проведе особливий захід на Поляні ВДНГ. У програмі — покази фільмів та кінолекторій від творців фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та співзасновників KNIFE! Films.

14 вересня Київстар ТБ організовує Марафон українського кіно на Поляні ВДНГ у кінотеатрі просто неба. Захід об’єднає поціновувачів вітчизняного кінематографу та всіх тих, для кого важливий розвиток української культури.

Вже цієї суботи з 13:00 по 18:00 на Поляні ВДНГ Київстар ТБ покаже різножанрові українські стрічки за підтримки FILM.UA Дистрибуціята Української Кіношколи. Зокрема, на відвідувачів чекає спецпоказ документальної драми "Яремчук: Незрівнянний світ краси" виробництва Марії Яремчук та студії KNIFE! Films, яка показує справжній шлях першої поп-зірки України.

відео дня

Після цього відбудеться зустріч із творчою командою фільму — режисером Артемом Григоряном та продюсером Максимом Сердюком — в межах кінолекторію. Лектори поговорять на тему "Як створювати популярне документальне кіно" та розкажуть про власний шлях від створення Youtube-контенту до фільмів для кінотеатрів та великих ОТТ-платформ.

Програма Марафону українського кіно:

13:00 — показ повнометражного документального фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси".

15:00 – Кінолекторій від Київстар ТБ та Української Кіношколи: зустріч із творчою командою фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси".

16:00 — показ повнометражного художнього фільму "Памфір".

Кінотеатр просто неба на Поляні ВДНГ знаходиться за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1. Він оснащений генератором, а також накриттями від сонця та дощу. Вхід на подію вільний за попередньої реєстрації. Щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що поруч у зоні фудкорту.

Партнери заходу: FILM.UA Дистрибуція, Українська Кіношкола.

Медіапартнери: 1+1 media, tsn.ua та Главред, а також медіа про життя столиці ТиКиїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти