Кричали "Алкаш" і курили у вагоні: у київському метро підлітки влаштували дивну витівку

4 жовтня 2021, 12:17оновлено 4 жовтня 2021, 12:59
Витівкам підлітків, які вони, природно, ретельно знімають на відео, як і раніше несть числа. Тепер ось двоє таких закурили прямо у вагоні метро.
Метро
Метро / ua.depositphotos.com

У Київському метрополітені підлітки курили сигарети у вагоні і знімали весь процес на відео. Яке негайно і було опубліковано в мережі.

На відео чітко помітно, як двоє підлітків під музику танцюють і курять, а також кричать один одному "Алкаш".

У Київському метрополітені "Сьогодні"повідомили, що за фактом хуліганства звернуться із заявою в поліцію. Оскільки курити у вагоні та на станціях заборонено.

"Інформація буде передана управлінню поліції в метрополітені. Зазвичай такі витівки влаштовують неповнолітні, але їх крутизна триває до виклику батьків в поліцію", – повідомила заступник начальника Київського метрополітену Наталія Макогон.

Нагадаємо, раніше в Харкові жінка похвалилася відеокадрами, на яких її 7-річна племінниця курить кальян Жінка заявила, що це "її школа" і невпинно твердила, що"тітка поганому не навчить".

До того, влітку заступник голови КМДА Костянтин Усов заявив, що в київських маршрутках офіційно заборонено будь-яке шумове (музика) або візуальне (плакати, компакт-диски, іграшки) забруднення салону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти