Київстар ТБ увійшла до складу відбіркової комісії першого в Україні Дня дебютного кіно

19 вересня 2024, 12:40
8
Оголошено склад відбіркової комісії Дня дебютного кіно короткометражних фільмів, офіційним партнером якого є платформа кіно та телебачення Київстар ТБ. До комісії увійшов і СЕО Київстар ТБ Павло Рибак
Київстар ТБ

28 вересня в Києві пройде перший в Україні День дебютного кіно з Українською Кіношколою – масштабний захід, спрямований на підтримку кінематографістів-початківців. Протягом дня на великому екрані в столичному кінотеатрі будуть показувати короткометражні фільми, які є дебютними або дипломними роботами кінематографістів-початківців.

Фільми для показу обиратиме відбіркова комісія. До її складу цьогоріч увійшли режисер Тарас Дронь, продюсерка FILM.UA Group Ірина Костюк, генеральний продюсер кінофестивалю Миколайчук OPEN Олексій Гладушевський, програмний консультант Одеського міжнародного кінофестивалю та арт-директор Української Кіноакадемії Алік Шпилюк, засновниця і директорка Української Кіношколи Альона Тимошенко та СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Наразі триває прийом на участь у Дні дебютного кіно короткометражних фільмів — дипломних чи дебютних робіт, з-поміж яких відбіркова комісія обере найкращі для показу 28 вересня. До процесу селекції фільмів для участі в кінопоказі допускаються короткометражні фільми, виробництво яких було завершено не раніше 2022 року, хронометражем не більше 30 хвилин, які є дебютними або дипломними роботами. Для подачі заявки необхідно заповнити онлайн-форму на офіційному сайті Української Кіношколи і надати всі зазначені в онлайн-формі матеріали до 23 вересня 2024 року.

відео дня

Організатор заходу – Українська Кіношкола, провідна українська кіношкола, яка вже понад сім років виховує нове покоління українських кінематографістів.

Офіційний партнер Дня дебютного кіно: платформа кіно та телебачення Київстар ТБ.

Фільми-учасники Дня дебютного кіно будуть оголошені 25 вересня. Захід пройде 28 вересня в кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver, пл. Спортивна, 1), початок об 11.00. Партнер заходу: FILM.UA Group. Інформаційні партнери: MarieClaire, WOMO, Kinowar, Ukrainky.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти