Зрадників не люблять: прикордонники не пускають в РФ з виданими в Україні російськими паспортами

13 вересня 2022, 08:48
На російському кордоні, який контролюють бойовики окупованого Донбасу і росіяни, вишикувалися кілометрові черги з колаборантів, каже експерт.
Російський паспорт, кордон
Прикордонники не пускають в РФ з виданими в Україні російськими паспортами / https://ua.depositphotos.com/ і скріншот з відео

На кордоні з Росією утворилися величезні черги з людей, що біжать через контрнаступ ЗСУ. Однак росіяни колаборантів з російськими паспортами, виданими на окупованих територіях України, просто не пропускають. Про це розповів у черговому випуску свого блогу військовий експерт Олег Жданов.

Зокрема, він розповів, що російські окупанти з їх сім'ями покинули місто Сватове в Луганській області. Залишилися тільки солдати так званого "народного ополчення" з числа місцевих жителів.

"Їм (коллаборантам – Главред) бігти нікуди. Російські прикордонники, як з'ясувалося, у них в комп'ютері занесені номери і серії російських паспортів, які видавалися на території України. І ті, хто показує паспорт громадянина РФ, виданого на території України, не пропускають в країну-агресора. Тому там стоять кілометрові черги", - підсумував Жданов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що влітку в тимчасово окупованій Херсонській області російські агресори зіткнулися з масовою відмовою українців від отримання російських паспортів.

Більше того, коли окупанти вирішили платити за кожен виданий паспорт по 10 тисяч рублів - цей план все одно провалився.

До того повідомлялося, що в окупованій Луганській області зараз ведеться примусова паспортизація населення. У людей відбирають українські паспорти і змушують писати заявки на отримання документа РФ, заявляла тодішній український омбудсмен Людмила Денісова.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти