Знущався над українцями на Київщині: ЗСУ ліквідували замкнені взводи окупантів

25 листопада 2022, 22:56
До війни в Україні 36-річний Олег Кадочников був президентом Федерації кікбоксингу Магаданської області.
ВСУ, ліквідований окупант
ЗСУ ліквідували окупанта, який знущався над українцями на Київщині / Колаж фото Іраклі Комахідзе, 93-тя ОМБр Холодний Яр

Українські військові ліквідували російського окупанта, який знущався над українцями в Київській області. 36-річний Олег Кадочников був заступником командира взводу. Про це розповів блогер-розслідувач Іраклі Комахідзе.

Молодший сержант Кадочников також командував відділенням розвідроти. Судячи з усього, він з 2006 року служив у військовій частині 30632 в населеному пункті Князе-Волконське Хабаровського краю, а також в 270 мотострілецькій дивізії в населеному пункті Червона Річка (біля Хабаровська). У 2010 році цю дивізію переформували в 243-у базову дивізію у складі 35-ї Армії.

Саме 35-та Загальновійськова армія Центрального військового округу РФ скоювала воєнні злочини на Київщині.

Повідомляється, що до того, як Кадочников почав вбивати українців, він був президентом Федерації кікбоксингу Магаданської області. Його ліквідували 2 листопада.

ліквідований окупант
ЗСУ ліквідували окупанта, який знущався над українцями на Київщині / Іраклі Комахідзе

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідовано майора російської окупаційної армії Євгена Задворного, який раніше брав участь у військовій кампанії РФ в Сирії. Загарбник недавно став батьком, але це не завадило йому відправитися воювати в нашу країну.

Крім того, українські військові ліквідували російського десантника Юрія Козлова, який воював проти України з першого дня повномасштабного вторгнення. Окупанта ліквідували на Херсонщині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти