"Іноземець" обдурив українку на 185 тисяч гривень: обіцяв мільйони і забрати в США

28 вересня 2021, 21:46оновлено 28 вересня 2021, 22:30
Підозри у жінки зачаїлися коли чоловік знову попросив перерахувати майже сто тисяч.
Плачь_слези
У жінки навіть не виникало підозр / Pixabay

У Черкаській області жінка віддала "іноземцю" понад 185 тис. гривень, тому що чоловік пообіцяв віддати їй на зберігання свою пенсію в розмірі 2 млн доларів і забрати в США.

З "іноземцем" 37-річна жінка познайомилася в мережі. Чоловік розповів, що у нього є 2 млн доларів пенсії, яку він заробив за 2 роки служби в США і попросив українку зберегти ці гроші у себе, розповіли у поліції.

Однак, щоб отримати ці кошти поштою, жінка повинна була передати іноземцю 185 892 гривень, що вона і зробила. Жінку тоді не збентежив той факт, що одержувач коштів — це клієнт українського банку. Також чоловік пообіцяв, що з часом приїде в Україну і забере жінку до себе.

відео дня

"У неї не виникало ніяких підозр поки, "іноземець з Інтернету" не попросив знову перерахувати майже сто тисяч гривень для нібито оформлення документів в поліції пов'язаних з переїздом. Тоді жінка зрозуміла - її обдурили", - розповіли в поліції.

читайте такожЯк шахраї крадуть гроші через "Приват24": у Мережі попередили українцівЗа фактом шахрайства правоохоронці відкрили провадження.

Раніше ми повідомляли, що в Сумській області орудувала банда аферистів, які знімали кошти з карток довірливих українців. Гроші йшли на фінансування злочинного угруповання місцевого кримінального авторитета.

Шахраї придбали бази даних банківських установ, дзвонили їх клієнтам і видавали себе за співробітників банків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти