Інновації з управління персоналом у 2024: що розкажуть на HR Camp

15 серпня 2024, 09:06
12
Уявіть собі місце, де ідеї змагаються за право стати новими стандартами, а кожне слово резонує як сигнал до змін. 6 вересня 2024 року таким місцем стане локація під Львовом, де пройде щорічна конференція HR Camp 2024, який організовує команда robota.ua. Це подія, яку не можна пропустити, якщо ви працюєте у сфері управління персоналом, внутрішніх комунікацій та бренду роботодавця.

HR Camp – це не просто конференція, а справжня прокачка та професійна пригода в українському HR-середовищі!

Інновації з управління персоналом у 2024: що розкажуть на HR Camp

На учасників чекають:

  • 20+ досвідчених спікерів з України та світу, які поділяться своїми знаннями та найкращими практиками.
  • 500+ учасників, з якими ви зможете налагодити корисні зв'язки та обмінятися досвідом.
  • Практичні воркшопи, де ви зможете отримати нові навички та прокачати свої компетенції.
  • Нетворкінг, який допоможе вам знайти нових партнерів та однодумців.
  • Афтепаті з зонами майстер-класів, вечірній фуршет, розіграші подарунків, а також виступ секретного гостя.

Безліч приємних сюрпризів, які зроблять ваш день незабутнім.

відео дня

Програма івенту

Програма складається з 7 тематичних блоків, які охоплюють всі ключові аспекти роботи HR.

Форум почнеться з виступу Валерія Решетняка, CEO robota.ua, який презентує найсвіжішу аналітику ринку праці України та акцентує на актуальних питаннях. Його виступ обіцяє стати натхненним поштовхом для тих, хто шукає інноваційні підходи до рекрутингу та утримання талантів.

В розрізі блоку "Дефіциту кадрів" обговоримо стратегії пошуку та залучення співробітників. Зокрема почуємо цікавий досвід керівниці проєкту Трудолюб БО "БФ "Життєлюб", Тетяни Фролової з темою "Як розкрити потенціал співробітників віком 50+?".

Марина Головко, HRD robota.ua поділиться результатами дослідження щодо очікувань українців від роботодавців, яке допоможе учасникам зрозуміти, як створити середовище, в якому кожен співробітник буде відчувати себе цінним та мотивованим.

Окремий виступ буде присвячений впливу технологій на HR сферу. Директор з інновацій robota.ua Сергій Лозко розкаже, як штучний інтелект та автоматизація змінюють процеси рекрутингу, навчання та розвитку персоналу. Учасники зможуть дізнатися про найновіші інструменти, які допоможуть їм ефективніше працювати у своїх компаніях.

Окрема панельна дискусія буде присвячена питанням реінтеграції ветеранів. Модеруватиме дискусію Сергій Позняк, Засновник компаній FinStream та Cronvest, голова Асоціації підприємців-ветеранів АТО, молодший лейтенант Національної гвардії України, Командир взводу спеціального призначення.

А під час воркшопів учасники зможуть зустрітися з колегами з інших компаній, щоб у практичному форматі знайти нові HR-рішення, серед них: практики інструменту фасилітації, секрети мозкового штурму та створення неповторного бренду роботодавця, який приверне увагу найталановитіших спеціалістів та зміцнить внутрішню єдність команди.

HR Camp - це про глобальні рішення та досвід, тож на нашій сцені у форматі онлайн долучаться міжнародні експерти світового рівня. З якими піднімемо теми кроскультурних взаємодій та нових моделей життєвого циклу співробітників.

Завершиться конференція неформальним спілкуванням на затишному afterparty. Кожен HR спеціаліст знає, що саме на таких подіях народжуються партнерства, які можуть змінити не тільки окрему компанію, але й цілу галузь.

Частину коштів з продажу квитків robota.ua спрямує на підтримку військових. За допомогою БФ "Від Сяну до Дону" ми купимо й передамо пікап для головного управління розвідки України.

HR Camp 2024 – це більше, ніж просто конференція. Це можливість зазирнути в майбутнє HR, обмінятися досвідом та знайти натхнення для нових звершень. Для HR фахівців цей захід стане джерелом нових ідей для створення ефективних внутрішніх комунікацій та розвитку корпоративної культури.

Приєднуйтесь до HR Camp 2024 та станьте частиною змін, що формують майбутнє HR!

Детальніше про подію та реєстрація – на сайтіHR Camp 2024.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти