Готуємося до жорстокої активності окупантів на Донбасі і біля Харкова – Зеленський

5 квітня 2022, 05:46
Російські загарбники планують посилити наступ на східному і південному напрямках.
Готуємося до жорстокої активності окупантів на Донбасі і біля Харкова – Зеленський
Готуємося до жорстокої активності окупантів на Донбасі і біля Харкова – Зеленський/ Офис президента

Окупанти стягують значну кількість військ і техніки на Донбас та в сторону Харкова, готуючись посилити на цих напрямках наступ.

Така активність лише показує, що санкцій, які уже застосували проти Росії, замало, щоб її зупинити. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

"Продовжуємо готуватися до ще більш жорстокої активності окупантів на східному та південному напрямках. Ми знаємо, що вони збираються робити на Донбасі. Знаємо, що вони збираються робити біля Харкова, у деяких інших районах держави. Росія концентрує там значну кількість військових і техніки. І ця активність доводить, що застосованих проти Росії санкцій замало. Буде більше", – сказав глава Української держави.

відео дня

Раніше повідомлялося, що окупанти РФ перекидають війська і резерви з Київської області в напрямку Донбасу. Про маневри окупаційних військових підрозділів раніше попереджали українська влада і розвідка Заходу.

Також повідомлялося, що російський окупанти готуються до захоплення міста Харків. Крім того, вони мають намір оточити українські сили операції Об'єднаних сил.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти