"Горлівка - це Україна": Зеленський показав, як ЗСУ підняли прапор в Горлівці

12 грудня 2023, 13:51оновлено 13 грудня 2023, 09:59
1082
Зеленський зазначив, що бійцям 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила вдалось захопити позиції російських окупантів на Горлівському напрямку.
'Горлівка - це Україна': Зеленський показав, як ЗСУ підняли прапор в Горлівці
Зеленський показав, як ЗСУ підняли прапор в Горлівці / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

ЗСУ відбили один із териконів у межах Горлівки та захопили позиції противника. Про це у своєму телеграмі повідомив президент України Володимир Зеленський, опублікувавши відповідне відео.

За словами Зеленського, штурмові дії на цьому напрямку провели бійні штурмової групи 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

"Попри складні умови, 24 бригада один із териконів у межах Горлівки та захопила позиції противника. Тепер над териконом майорить наш прапор.Горлівка – це Україна! Донбас – це Україна!", - написав президент України Володимир Зеленський.

відео дня

Дивіться відео про те, як Сили оборони України звільняли терикон в Горлівці:

'Горлівка - це Україна': Зеленський показав, як ЗСУ підняли прапор в Горлівці
Скріншот

Бойові дії на Горлівському напрямку

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, оглядач Time Саймон Шустер зазначив, що політичне керівництво нібито вимагало від українського генералітету почати наступальні дії в напрямку Горлівки з метою повного звільнення міста від окупантів.

Як зазначає полковник ЗСУ у запасі, льотчик-інструктор і військовий експерт Роман Світан, українські війська розпочали рух в напрямку Горлівки та успішно зайняли позиції противника, які він контролював з 2016 року – неподалік від Південного і Шумів.

Пізніше він додав, що Збройні сили України розпочали несподіваний наступ в Донецькій області. Зафіксовано просування у напрямку населеного пункту Майорське.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти