Війська РФ можуть прориватися в урядовий квартал в Києві, щоб знищити керівництво країни – Подоляк

24 лютого 2022, 14:44
286
Росія не йде ні на які розмови, зазначив радник керівника Офісу президента.
Війська РФ можуть прориватися в урядовий квартал в Києві, щоб знищити керівництво країни – Подоляк
Війська РФ можуть прориватися в урядовий квартал в Києві – Подоляк/ УНИАН

Російські військові можуть спробувати прорватися в урядовий квартал у столиці України.

Про це сказав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк під час брифінгу.

За його словами, в української сторони є інформація, що РФ одним із завдань для своєї армії визначила знищення керівництва України.

відео дня

"Ситуація абсолютно керована. Росія не йде ні на які розмови, вони прийняли собі фатальне рішення. Постараються максимально завдати нам шкоди. Можлива спроба проникнути в урядовий квартал", – заявив Подоляк.

Він зазначив, що прибрати керівництво країни – це ключове завдання російських військових, адже це створить максимальну паніку.

"Тобто (одне з їхніх завдань – ред.) обезголовити все керівництво, щоб не було легітимної влади. Після цього завести сюди когось із своїх маріонеток і прийняти якийсь пакт про двосторонні відносини із Росією", – сказав Подоляк.

Друга тактична ціль Росії, за словами радника керівника ОП, – спроба дестабілізувати ситуацію у великих містах, зокрема у Харкові та Києві.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Збройні сили України зараз ведуть важкі бої. Ворог уже поніс втрати, і їх буде ще більше, адже вони прийшли на нашу землю, заявив глава Української держави.

Нагадаємо, у МВС відзвітували, яка ситуація в областях України. Зазначається, що військові РФ атакували не лише підрозділи на кордоні, а й об'єкти в містах України.

Також повідомлялося, що російські війська вдарили по військовій частині в селі Липецьке в Одеській області – внаслідок цього загинули 18 людей. Також є поранені. Розбір завалів ще триває.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти