Фукс розповів про таємне розпорядження Кернеса на випадок його смерті

23 грудня 2020, 11:21
В останні дні перед смертю Геннадій Кернес розумів, що вмирає, заявив Павло Фукс.
Кернес
Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня в берлінській клініці Шаріте / УНІАН

У середу, 23 грудня, в Харкові прощаються з колишнім мером міста Геннадієм Кернесом, який помер від ускладнень коронавірусу. Бізнесмен і друг політика Павло Фукс розповів про останні дні Кернеса перед смертю.

Фукс заявив, що в останні дні перед смертю Кернес розумів, що вмирає, передає Страна. За його словами, Кернес дав йому якесь розпорядження.

"Не можу розповісти, це занадто особисте. По роботі він спілкувався лише з Ігорем Тереховим (нині - секретар міськради та в. о. мера, - ред.), - розповів бізнесмен.

Фукс також спростував інформацію про те, що у вересні Кернес був у комі.

"Чиста брехня. Він був у свідомості, у нього в горлі була киснева трубка, тому голос змінився, але він спілкувався, говорив телефоном лише зі мною і з Тереховим", - розповів він.

Крім того, за його словами, Кернес дуже рефлексував з приводу своєї зовнішності, тому не було жодного фото або відео з ним.

Фукс також підтвердив версію, що Кернес міг підхопити коронавірус від домробітниці.

"Ходила навколо та близько, кашляла у масці. Гена був в цьому плані досить безтурботним. Виходив на вулицю абсолютно без маски. Для нього було важливо показати, що він не боїться пандемії. Щоби не зупиняти життєдіяльність міста. Він боровся за те, щоби працювало метро, бізнес, щоби місто не зупинялося. Коли відкривали фонтан на День міста, я такої кількості людей ніколи не бачив. Всі фотографувалися, притискалися, обіймалися. Через це він постраждав, плюс ця жінка, яка його одягала", - розповів він.

читайте такожДобкін розповів про свої вибачення перед Кернесом

Геннадій Кернес помер - про що повідомлялося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти