Форум Kyiv Media Week’24: реєстрацію відкрито

13 вересня 2024, 17:24
11
Форум Kyiv Media Week’24

Відкрито реєстрацію на головну медійну подію України – форум Kyiv Media Week (KMW), який відбудеться 3–4 жовтня 2024 року в інноваційному парку UNIT.City (вул. Дорогожицька, 3, Київ). Захід є найбільшим східноєвропейським форумом у сфері аудіовізуального контенту, що проводиться в столиці України з 2011 року.

Kyiv Media Week щорічно пропонує ексклюзивні бізнес-заходи для професіоналів ТБ, кіно й інших галузей контент-індустрії та є джерелом натхнення для широкої B2B аудиторії, що цікавиться світовими трендами, інсайтами міжнародних медіаекспертів і колег із креативних індустрій інших країн.

Ознайомитись з програмою та зареєструватись можна на офіційному сайті форуму.

відео дня

"Програма чотирнадцятого KMW продовжує незмінно слідувати місії форуму – сприяти розвитку української медіагалузі та порушувати актуальні питання, що хвилюють аудіовізуальну індустрію в умовах третього року повномасштабної війни. KMW завжди був майданчиком для обміну досвідом українських професіоналів і навчання у міжнародних лідерів індустрії, обговорення актуальної ситуації на локальному та глобальному ринках, пошуку нових можливостей для розвитку та співпраці, а також відкриття інноваційних підходів до створення та розповсюдження контенту. Я пишаюсь тим, що KMW став важливим щорічним майлстоуном для спільноти сильних і креативних людей, які запроваджують потужні проєкти й ініціативи, творять історію нашої медіагалузі, попри все підтримують і розвивають її. Маємо за честь вітати в ролі наших гостей і спікерів провідних представників українських медіагруп, продакшен-, телекомунікаційних компаній та онлайн-платформ, державного сектору та міжнародних організацій, рекламного ринку, експертів з інновацій, глобальних трендів у світі AV-контенту та багатьох інших. Доєднуйтесь і ви!" – Катерина Удут, керівниця Kyiv Media Week, директорка MRM.

Форум Kyiv Media Week’24

У дводенній програмі форуму: розмова з лідерами медіабізнесу; ТБ- та digital-реклама, вимірювання аудиторії; серіальне та кіновиробництво для локального та міжнародного ринків; комерційно успішні документальні проєкти; соціально вагомий контент та його роль у сьогоденні; інновації в контент-індустрії; особливості кінопрокату під час війни; анімація та дитячий контент; контент та бренди (спонсорство, продакт-плейсмент, ліцензування); приватні інвестиції та держпідтримка медіагалузі; українські та світові стримери та FAST-канали.

Також уже традиційно на Kyiv Media Week особлива увага приділятиметься дослідженням та аналітичним оглядам різних сфер медіаринку. Ексклюзивно для учасників форуму готуються:

  • Зміна глядацьких настроїв українців під час повномасштабної війни: кінотеатри, платформи, готовність платити за контент (на базі соціологічного опитування КМІС);
  • Тренди теледивлення 2021–2023: структура ефіру, зміна ландшафту, міграція аудиторії;
  • Лідери кінопрокату. Рейтинг українських продюсерів, режисерів, сценаристів, операторів 2014–2024;
  • Тренди світових VODs та огляд стримінгового ландшафту України;
  • Огляд світових трендів серіалів і неігрових шоу.

Перші результати та ключові інсайти досліджень будуть представлені безпосередньо під час заходу в межах програми. А докладно ознайомитися з аналітикою, що готується до форуму, ви зможете у традиційному KMW White Paper. Документ буде доступний за кілька тижнів після завершення Kyiv Media Week.

KMW'24 організовано за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Генеральний медіапартнер: 1+1 Media.

Партнери KMW’24:Heart of Europe, Serial Killer, FILM.UA Group, Українська кіноасоціація, Omdia, BB Media, Державне агентство України з питань кіно, NAM Summit, ProKino, Nerd Agency, Brandly. Медіапартнери: Detector media, Starlight Media,Київ 24,MMR,Delo.ua, WoMo.

Мінеральний партнер: Крайна.

Партнери кава-брейків:Асканія FMCG, Lavazza, Dilmah.

Мережевий партнер:Jack Daniel’s.

Організатор KMW – Media Resources Management (MRM), перша медіаконсалтингова компанія в Україні, що надає комплексні послуги в кіно, ТБ та інших креативних індустріях з 2005 року.

Контакти:

Довідка

Міжнародний медіафорум Kyiv Media Week – флагманський проєкт компанії Media Resources Management (MRM), який з 2011 року щорічно проходить у Києві та збирає фахову спільноту аудіовізуальної індустрії з України та світу довкола актуальних питань медіасфери.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) є головною агенцією розвитку уряду США. Метою допомоги USAID у сфері розвитку є підтримка України в її прагненні стати успішною демократією з ефективними, підзвітними та прозорими інституціями. За понад 30 років партнерства з Україною USAID сприяло інклюзивному економічному зростанню, демократичним реформам, вільній пресі, потужному громадянському суспільству та прозорій системі охорони здоров'я. Під час війни Росії проти України USAID надала життєво необхідну гуманітарну допомогу, допомогла забезпечити українців теплом і електроенергією, незважаючи на атаки Росії на енергетичні системи, підтримала фермерів і експортерів продовольства, щоб вони могли продовжувати постачати зерно людям по всьому світу, а також допомогла українським партнерам просувати важливі антикорупційні реформи та євроінтеграційні реформи.

1+1 Media – один із найбільших медіабізнесів Східної Європи з понад 25-річною історією. 1+1 media обʼєднує та взаємодіє на партнерських засадах із такими бізнесами: телеканали 1+1 Україна, 1+1 Марафон, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, 1+1 International, KVARTAL TV, KVARTAL TV International, УНІАН, Бігуді, Comedy Central; новинні Digital-ресурси, що є лідерами УАнету: tsn.ua, unian.net, glavred.info; OTT-платформа Київстар ТБ і супутниковий оператор Viasat; продакшен-підрозділи, які забезпечують вітчизняні та закордонні ринки якісним контентом; 1+1 Rental, який пропонує повний спектр продакшен-послуг; послуги дубляжу; освітній проєкт 1+1 media school. 1+1 media має широке дистрибуційне портфоліо та поширює контент усім світом. Продажами прямої реклами та міжпрограмного спонсорства на телеканалах 1+1 media займається сейлзхаус "Сиріус медіа".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти