Йому було лише 22: у Покровську російські окупанти вбили талановитого шеф-кухаря

9 листопада 2022, 23:18
Колеги хлопця розповідають, що він був щирою та усміхненою людиною, яка створювала хорошу атмосферу в колективі.
Владислав Огоцкий
Трагедія сталася 4 листопада / онлайн-журнал "Свої"

У Покровську Донецької області російські окупаційні війська вбили 22-річного шеф-кухаря Владислава Огоцького. Хлопець спав удома, коли посеред ночі російська ракета прилетіла до його будинку.

Як повідомляє платформа "Меморіал.ua", трагедія сталася 4 листопада. Внаслідок ракетного удару, який забрав життя Владислава, також було поранено ще 6 людей. Поранення отримала і бабуся загиблого хлопця.

Влад був шеф-кухарем кафе "Терикон", яке у Покровську відкрив переселенець із Бердянська. Колеги хлопця розповідають, що він був щирою та усміхненою людиною, яка створювала хорошу атмосферу в колективі.

"Влад прийшов до покровської команди "Терикона" в перший день роботи. І якось біля нього всі ми стали трохи спокійніші, впевненіші і більш радісні. Він працював багато, на кухні вмів усе. І кожен завжди знав, що Влад ніколи не підведе. А сьогодні його немає біля нас. І вже ніколи не буде", - розповіли колеги Огоцького.

Нагадаємо, що в результаті російського ракетного удару по Запоріжжю 6 жовтня загинула сім'я Іванових – 12-річний Тимофій, 26-річна Ксенія та їхні батьки - мама Юлія і батько Дмитро. РФ випустила по місту шість ракет. Одна з них вдарила по житловому будинку в самому центрі Запоріжжя. В результаті вибуху впала середина будівлі, поховавши під собою мешканців декількох поверхів.

Раніше Главред повідомляв, що у селі Федорівка Лозівської громади Харківської області 29 жовтня в результаті вибуху фрагмента російської ракети загинули подружжя з дитиною - 47-річний Олександр, його 35-річна вагітна дружина Юлія і 4-річна дочка Варвара.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти