Деревина-партизан: на Херсонщині окупант поліз на дерево знімати синьо-жовту стрічку і зламав його

17 серпня 2022, 13:41
Окупант, цілком ймовірно відрізнявся зайвою вагою. Тому дерево не витримало його великої ваги і негайно зламалося. А агресор потужно впав на землю.
Деремо, чоловік
На Херсонщині окупант поліз на дерево знімати синьо-жовту стрічку і зламав його / Ботанічка, ЛегкоВместе

Російські окупанти вкрай бояться українців і нашу державну символіку. І це навіть іноді допомагає боротися з агресорами і ліквідувати їх. Про це повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що боротьба російських окупантів з українськими символами доходить прямо до абсурду. Інцидент стався в Херсонській області.

За словами Хланя, російський військовослужбовець хотів зняти синьо-жовту стрічку. Для цього він виліз на дерево. Але відрізнявся зайвою вагою. Тому дерево не витримало окупанта і зломалося. І він негайно впав на землю

відео дня

Нагадаємо, раніше високоточними ракетами HIMARS було нанесено вогневе ураження по пунктах тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках різних районах міста Мелітополя. За попередніми підрахунками, знищено значну кількість військової техніки та понад 100 російських солдатів. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Крім того, Збройні сили України на півдні знищили Російський склад боєприпасів, танк Т-62 і десятки росіян. Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Херсона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти