ЗСУ можуть за два місяці звільнити окупований Херсон - Арестович

11 серпня 2022, 09:29
Зараз на лівому березі Херсонської області стоять до 20 російських БТГ. Це угруповання може піти як на Запоріжжя, так і на Херсон, вважає радник глави ОП.
Арестович заявив про швидке звільнення Херсона
Арестович розповів, як скоро звільнять Херсон / Фото УНІАН, Суспільне

Росія стягує свої війська на південь України. При цьому у нашої країни є шанс за два місяці звільнити Херсон. Таку думку озвучив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

"Є певні ритми. Зараз потрібно подивитися, що вони будуть робити – ті війська, які туди перекинули. Там же ще дуже некисле угруповання - до 20 БТГ стоять на лівому березі Херсонщини. Вони можуть піти як на Запоріжжя, так і на Херсон", – сказав Арестович.

За його словами, "нормальна" БТГ – це 650-700 осіб, однак на Херсонщину стягнули "биті" – по 400-500 військових.

відео дня

Як повідомляв Главред, раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що звільнення тимчасово окупованої Херсонської області буде повільним і нудним.

"Всі чекають на контрнаступ о четвертій ранку, коли вдарять всі гармати, звідки не візьмися 100-тисячні резерви українських військ поскачуть на білому коні в бік Криму. Такого не буде. Буде повільний, нудний, тихий наступ", - сказав він.

Також Арестович говорив, що російські окупанти поняття не мають, де саме атакуватимуть українські війська. ЗСУ їх здивують. При цьому фактор Мелітополя може стати ключем до катастрофи російського вторгнення.

Дивіться новини Херсона онлайн:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти