"До смерті Путіна": Доній розповів, коли може завершитися війна в Україні

14 липня 2022, 12:03оновлено 14 липня 2022, 12:41
Поки Путін живий, війна в Україні може переходити в різні фази, як це відбувалося протягом восьми останніх років.
Війна в Україні, Путін, Олександр Доній
Заходу варто задуматися про фізичну ліквідацію Путіна-Олександр Доній / Reuters , facebook.com

Війна в Україні триватиме до смерті Путіна. Таку думку в інтерв'ю Главреду озвучив політичний аналітик, голова Центру досліджень політичних цінностей Олександр Доній.

"Сказати, скільки триватиме війна, може, на жаль, тільки Путін. Можу прогнозувати, що до смерті Путіна. А поки він живий, в тій чи іншій мірі, війна триватиме" , - зазначив експерт.

За словами Донія, поки Путін живий, війна в Україні може переходити в різні фази, більш-менш інтенсивні, як це відбувалося протягом 8 останніх років. І точно так само Росія вимагатиме переговорів, однак суто для перегрупування російських військ.

"Тому що він - агресор і хоче знищення України. Чи можливе перемир'я? У теорії-так, на практиці поки передумов теж немає. Тому що він хоче перемир'я для того, щоб переналаштувати свої сили і знову провести наступ на умовах визнання окупації частини українських територій і не тільки Криму і "ЛДНР", а й Херсонщини. А для України - це неприпустимо", - зазначив Доній і додав, що Заходу слід було б подумати про фізичну ліквідацію Путіна.

При цьому Доній переконаний, що смерть Путіна може призвести до гірших наслідків для України, оскільки в разі призначення наступника з оточення Путіна, загроза нападу Росії не зникне.

"Коли хтось із росіян говорить, що він опонує режиму Росії, то у нас починають говорити, що "хороших росіян" не буває, вони всі однакові. Ну а звідки тоді з'явиться альтернатива? На що ми сподіваємося? Якщо ми не готові підтримати опозиційну силу, то звідки прийде там народне повстання і нова влада, якщо ми не розрізняємо їх кольорів і не збираємося виховати ніяких нормальних? Замість Путіна може бути ще гірше, а-ля Кадиров", - вважає Доній і додає, що Україні зі свого боку також потрібно виховувати опозицію в Росії, щоб уникнути загроз в майбутньому.

читайте такожРосіянам соромно програвати українцямВійна в Україні - важливі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти