Для "Великого будівництва" мосту у Кременчуці почалося зведення пірсів на обох берегах Дніпра

8 жовтня 2021, 15:11
Майбутній міст, який будуватиметься паралельно існуючому Крюковському, буде являти собою вантову переправу протяжністю 3 км.
Для

У Кременчуці Полтавської області підрядна організація розпочала зведення пірсів для доставки матеріалів та обладнання на будівництво нового мосту, який є одним з мегапроєктів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє у Facebook Укравтодор.

Планується улаштування двох пірсів на обох берегах Дніпра. Ширина причалу становитиме 20 метрів, довжина — 36 метрів.

відео дня

Майбутній міст, який будуватиметься паралельно до існуючого Крюківського, буде вантовою переправою протяжністю 3 км, з двома пілонами та 4 смугами руху.

Для

"На правому березі Дніпра міст сполучатиметься з автошляхом Н-08 Дніпро — Маріуполь. Поблизу Літературного провулка буде збудовано транспортну розв’язку. На лівому березі міст буде сполучатися з нинішньою вуличною мережею Кременчука, зокрема з вул. Велика Набережна. В цих точках передбачено будівництво транспортних розв’язок в різних рівнях", — йдеться у повідомленні Укравтодору.

Контракт з підрядником з Туреччини був підписаний 8 лютого 2021 року. За його умовами, за розробку проєктної документації та безпосередньо будівництво мосту відповідає одна і та ж компанія.

Раніше повідомлялося, що Україна зможе додатково залучити 1 млрд євро інвестицій з Франції на нові проєкти програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти