"Десятки російських атак щодня": Зеленський назвав найскладніший напрямок фронту

21 червня 2024, 21:14
162
Ситуація у Харківській області ще більше стабілізувалася, але на іншому напрямку фронту – загострилася.
Владимир Зеленский, украинские военные
Зеленський назвав найскладніший напрямок фронту/ колаж: Главред, фото: Офіс президента України, 4 окрема танкова бригада

Ситуація в Донецькій області зараз дуже важка, особливо складно на Покровському напрямку – там кожного дня відбуваються десятки атак російських окупантів.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 21 червня. Він зазначив, що сьогодні заслухав доповіді голови Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка і головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Глава Української держави наголосив, що він пишається всіма захисниками нашої держави, які зараз хоробро відбивають російські штурми.

відео дня

Зеленський зазначив, що ситуація на Харківщині ще більше стабілізувалася, і це є заслугою українських військових.

"Донецька область – дуже складно. Особливо це Покровський напрямок – десятки російських атак щодобово. Дуже важливо вистояти там, знищувати окупанта і не давати Росії жодного приводу сподіватися на те, що у війні проти України Росії щось вдасться", – наголосив президент.

Війна в Україні – останні новини

Раніше у ЗСУ назвали "найгарячіші" ділянки фронту. На Покровському і Курахівському напрямках російські окупанти зосереджують основні сили, куди ворог перекинув до восьми ударних бригад, повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

У Forbes раніше зазначили, яка помилка не дозволить РФ захопити Часів Яр. На момент початку активних наступальних дій РФ на Часів Яр, українським бригадам критично не вистачало боєприпасів, пише Forbes.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розкрив єдиний сценарій завершення війни. Кирило Буданов каже, що він є прихильником нероздільного підходу сили і дипломатії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти