Справа кума Путіна: до тещі Медведчука і в офіс ОПЗЖ прийшли з обшуками

24 червня 2021, 11:13
Прокурори та слідчі вранці 24 червня провели нові обшуки у нардепа від Опозиційної платформи – За життя Віктора Медведчука та його соратників.
Обшуки у Медведчука
В офісі Медведчука сьогодні проводять чергові обшуки / Фото PavlovskyNEWS

Вранці 24 червня у нардепа від політсили Опозиційна платформа - За життя Віктора Медведчука та його соратників силовики проводять нові обшуки.

Слідчі дії проходять в партійному офісі ОПЗЖ, а також в кабінетах і будинках наближених до політика людей, зокрема і у тещі Медведчука. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі юрист Ренат Кузьмін.

"Цього разу приїхали ще й до мами дружини Медведчука і на повному серйозі намагаються знайти докази державної зради зятя", - зазначив він.

відео дня

Кузьмін висловив переконання, що "під виглядом обшуків прокуратура проводить своєрідні акції залякування", а також нібито намагається "деморалізувати" політика та членів його родини.

"А зовсім не відшукати нові докази у справі", - заявив юрист.

Справа кума Путіна: до тещі Медведчука і в офіс ОПЗЖ прийшли з обшуками
Фото PavlovskyNEWS

У Службі безпеки і Державному бюро розслідувань підтвердили проведення обшуків в рамках кримінального провадження щодо Медведчука та його колеги Тараса Козака.

читайте також"Плівки Медведчука": ЗМІ опублікували всі 36 годин прослуховування кума Путіна

Справа Медведчука - про що раніше писав Главред:

  • 13 травня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку в справі про держзраду. Суддя В'ячеслав Підпалий вирішив відправити лідера ОПЗЖ під цілодобовий домашній арешт до 9 липня.
  • Віктора Медведчука звинуватили в держзраді в травні. За данимиправоохоронців, нардеп вступив у змову з російською стороною для видобутку нафти й газу в Чорному морі, передавав РФ дані про секретний підрозділ Збройних сил України і причетний до створення організації "Промінь", основна мета якої – стати структурою впливу на нашу країну за допомогою трудових мігрантів.
  • Кум Володимира Путіна стверджує, що ні в чому не винен.
  • У лютому 2021 року Рада національної безпеки і оборони вирішила запровадити санкції проти Медведчука та його дружини-телеведучої Оксани Марченко. Медведчук і Марченко покарані за фінансування тероризму. Під обмежувальні заходи потрапили активи подружжя. Зокрема, санкції було накладено на ділянку нафтопроводу Самара – Західний напрямок.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти