"Валізу нікуди покласти": Українка в поїзді "Укрзалізниці" знайшла вугілля під полицею

27 грудня 2021, 15:16
Здивованій пасажирці провідниці пояснила, що таким чином вони зберігають паливо для опалення поїзда. І запропонувала дівчині пакет для її багажу.
Вугілля, УЗ
Українка в поїзді "Укрзалізниці" знайшла вугілля під полицею / facebook.com

Пасажирка одного з поїздів "Укрзалізниці" виявила залишки вугілля у відсіку для багажу під нижньою полицею у вагоні. Про це повідомив користувач ігор Грумідський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Здивованій пасажирці провідниці пояснила, що таким чином вони зберігають паливо для опалення поїзда. І запропонувала дівчині пакет для її багажу.

"І таке ми можемо! В одному з купе у відділі для валіз пасажирів дівчина виявила залишки вугілля. Провідниця пояснила, що таким чином зберігається пальне для опалення вагона і запропонувала жінці пакет для її багажу", ‒ написав Грумідський.

відео дня

Причому в коментарях один з користувачів стверджував, що у "Укрзалізниці" взагалі немає окремого місця для зберігання вугілля.

читайте такожЛюди будили натовпом: Укрзалізниця потрапила в гучний скандал через п'яного співробітника, який заснув

Нагадаємо, раніше відома українська актриса і активістка Римма Зюбіна поділилася враженнями від поїздки в поїзді "Укрзалізниці" за маршрутом Херсон-Київ і обурилася рівнем надання послуг для пасажирів.

Зюбіна розповіла, що вона придбала квиток у вагон першого класу, проте виявилося, що це був звичайний купейний вагон. Час у дорозі-майже вісім годин, вартість квитка-500 гривень, сидіти весь цей час там занадто незручно, зазначає актриса.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти