Це паралізує весь флот: розкрито наслідки нищівного удару по штабу ЧФ в Криму

25 вересня 2023, 22:50
4036
У ВМС припускають, що разом з командувачем Чорноморського флоту "задвохсотились" начальник штабу та якийсь з заступників.
Це паралізує весь флот: розкрито наслідки нищівного удару по штабу ЧФ в Криму
Армія України уразила штаб Чорноморського флоту РФ у Севастополі / Колаж Главреда. Фото: Радіо Свобода, facebook.com/OleksiiTselik

Ліквідація командувача ЧФ Росії може призвести до серйозних проблем з керованістю військами окупантів у Чорному морі, розповів в ефірі телемарафону речник ВМС Дмитро Плетенчук.

Він зазначив, що саме адмірали, на відміну від російського військово-політичного керівництва, чудово обізнані у силах і засобах морського флоту.

"У цей момент вони втрачають людину, яка всім цим процесом керує і разом з ним його штат, який так само керує флотом. Треба розуміти, що це дуже велике угрупування. Уявіть собі, що частина цього механізму просто стає непрацездатною. Тому станом на зараз вони дійсно будуть мати відповідні проблеми з керованістю військами", - цитує Плетенчука "Укрінформ".

відео дня

За словами Плетенчука, імовірно, разом з командувачем "задвохсотилися" щонайменше начальник штабу і "ще хтось" із заступників.

Удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі

22 вересня, ЗСУ завдали потужних ракетних ударів по штабу Чорноморського флоту в Севастополі. В результаті атаки було ліквідовано командувача ЧФ.

Разом з командувачем ЧФ загинуло ще 33 офіцери РФ. Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу, за даними сил ССО, не підлягає відновленню.

Вибухи в Криму - останні новини

В окупованому Севастополі під час повітряної тривоги у понеділок ввечері прогриміла серія нових вибухів. ЗМІ повідомляли також про вибухи на південних околицях Джанкою та Інкермані.

Водночас окупаційна "влада" стверджувала про збиття нібито однієї ракети неподалік аеродрому "Бельбек".

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти