"Велике будівництво" Зеленського за рекордний термін відновило міст через Північно-Кримський канал

26 серпня 2021, 16:10
Робочі влаштували покриття мостового полотна та тротуарів на основі метилметакрилату гідроізоляційною системою Bridgemaster.

На Херсонщині завершують реконструкцію мосту через Північно-Кримський канал між містами Нова Каховка та Таврійськ. За рекордні 5 місяців фахівці відновили міст та відкрили рух. Роботи виконуються у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Укравтодор.

"Після завершення реконструкції міст відповідає сучасним навантаженням, а проїзд автотранспорту та пішохідний прохід став безпечним та комфортним, зокрема завдяки розширенню габариту проїзду до 9 м та ширини тротуару до 1,8 м", - йдеться у повідомленні.

Робочі вже нанесли дорожню розмітку та встановили нові дорожні знаки.

відео дня

Наразі завершується розбирання тимчасових споруд, монтаж споруд поверхневого водовідводу та планування ґрунту укосів.

Робочі влаштували покриття мостового полотна та тротуарів на основі метилметакрилату гідроізоляційною системою Bridgemaster.

"Це високоефективне зносостійке і антислизьке покриття для мостових настилів. Воно до 80% легше, ніж ЩМА; швидко твердне, навіть при температурі 0ºC; має високу стійкість до деформації, навіть при підвищених температурах; будь-яке пошкодження легко ремонтується; ідеально підходить для конструкцій, які піддаються великому транспортному навантаженню", - зазначають в Укравтодорі.

111-метровий міст побудували більш як 60 років тому на дорозі Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ. Він забезпечує рух мережею державних південних доріг, з’єднує правобережну і лівобережну Україну та тимчасово окупований Крим.

Нагадаємо, раніше на Херсонщині в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" почали зведення заводу із сортування сміття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти