"Велике будівництво" Зеленського: на дорозі до Одеського порту стартує зведення естакади

6 вересня 2021, 16:24
Дорога до порту є об’єктом програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Дорожники в Одеській області приступили до нового важливого етапу при будівництві нової траси до Одеського порту. Зараз там стартує зведення естакади.

Про це повідомляє у Facebook Укравтодор.

"Створення нової цементобетонної дороги, котра забезпечить безкоштовний заїзд до морського порту, просувається з впевненим темпом. Проводимо підготовчі роботи до будівництва естакади у складі дороги. Вона з’єднуватиметься з вже існуючою естакадою Адміністрації морських портів України. Саме ця інженерна споруда дозволить оминути територію приватної компанії", — зазначається у повідомленні.

відео дня

5,3 км майбутньої дороги з’єднають гавань Одеси з трасою М-28 Одеса — Южний.

Проєктом передбачені TIR-майданчики для відстоювання великовагового автотранспорту на 300 авто, два майданчики зважування-в-русі, естакади, що приєднаються до вже наявної естакади АМПУ. Дорога до КПП буде розширена з 4 смуг до 6, щоб створити умови для швидкої перевірки та пропуску вантажівок на митниці.

Термін виконання робіт – 2021-2022 роки.

Дорога до порту є об’єктом програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

У 2021 році у рамках програми в Одеській області планується побудувати та відремонтувати 180 км доріг державного значення.

Раніше повідомлялося, що за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництва" вперше за 30 років ремонтується дорога до кордону з Румунією на Буковині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти