"Велике будівництво": на Буковині вперше за 30 років ремонтують дорогу до КПП на кордоні з Румунією

3 вересня 2021, 15:41
52
Велика дорожня техніка працює на виїзді міста Сторожинець.
'Велике будівництво': на Буковині вперше за 30 років ремонтують дорогу до КПП на кордоні з Румунією

На Буковині стартував ремонт автомобільної дороги Т-26-08 "Сторожинець – КПП "Красноїльськ", яка веде до кордону з Румунією. 29 кілометрів шляху відновлять вперше за 30 років у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Чернівецька ОДА.

Наразі велика дорожня техніка працює на виїзді міста Сторожинець: там дорожники фрезерують старе зношене покриття. "Проєктом ремонту передбачено зняття старого покриття, підсилення основи дороги, влаштування водовідведення з проїзної частини, ремонт мостів та водопропускних труб, укріплення узбіч. Також тут укладуть два шари асфальтобетону, встановлять елементи безпеки руху, нанесуть розмітку", - йдеться у повідомленні ОДА.Під час ремонту рух транспортних засобів здійснюється у реверсивному режимі.

Траса Т-26-08 сполучає чотири населені пункти. Вона проходить через місто Сторожинець, села Буденець, Чудей та Красноїльськ і закінчується на українсько-румунському кордоні.

відео дня

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що одним з пріоритетів президентської програми "Велике будівництво" є розвиток інфраструктури прикордонних областей України для зменшення ризику впливу інших держав на ці території.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти