"Велике будівництво": біля Львова реконструювали басейн олімпійського стандарту

21 грудня 2021, 12:04
102

У с. Давидів біля Львова завершилася реконструкція басейну дитячої юнацької спортивної школи "Тризуб плюс". Реконструкція тривала три роки і була завершена у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Басейн ДЮСШ "Тризуб плюс" був збудований у 1989 році. Тривалий час він перебував у незадовільному технічному стані, а його комунікації застаріли та не могли експлуатуватися без реконструкції.

відео дня

У оновленому басейні, за словами голови ОДА Максима Козицького, зможуть тренуватись 150 вихованців ДЮСШ. З'явилася також можливість проводити змагання з водних видів спорту місцевого, районного, обласного та державного рівнів. Басейн облаштували за олімпійськими стандартами.

"Плавання не просто так вважається одним з найкорисніших видів активності і дозвілля. Його користь для здоров'я доведена і досвідом людства, і величезною кількістю сучасних наукових досліджень. У часі пандемії можливість займатися плаванням є справді важлива", — сказав Максим Козицький.

Повноцінне введення басейну в експлуатацію заплановано на березень 2022 року.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський у щорічному Посланні про внутрішнє і зовнішнє становище України повідомив, що у межах його програм "Велике будівництво" та "Здорова України" вже побудовано 600 активних парків, 900 спортивних майданчиків, 193 стадіони та 25 басейнів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти