"Велике будівництво" розпочинає реконструкцію аеропорту у Кривому Розі – Тимошенко

8 червня 2021, 16:15
Польоти рейсом Київ-Кривий Ріг здійснюватимуть по кілька разів на тиждень, їх забезпечує авіакомпанія WindRose.

У вівторок, 8 червня, стартували регулярні авіаперельоти за маршрутом Київ - Кривий Ріг. У самому ж аеропорту Кривого Рогу цього року у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" стартує перша за 40 років реконструкція злітно-посадкової смуги і терміналу.

Про це повідомив заступник голови ОП, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

"Сьогодні разом з Президентом Володимиром Зеленським скористалися можливістю прибути до Кривого Рогу рейсовим літаком. Приємно зайти на сайт криворізького аеропорту і на власні очі нарешті побачити, що польоти сюди відтепер – регулярні", - зазначив Кирило Тимошенко.

відео дня

Він додав, що польоти рейсом Київ - Кривий Ріг будуть здійснювати по кілька разів на тиждень, їх забезпечує авіакомпанія WindRose.

Щодо реконструкції аеропорту Кривого Рогу, то її планують закінчити до кінця 2022 року. Після модернізації термінал зможе обслуговувати до 400 пасажирів на годину.

"Літаки сюди не літали давно. Аеропорт обслуговуватиме потреби 600-тисячного міста і двох великих областей - Дніпропетровської та Кіровоградської. Для Кривого Рогу – це як нове життя і для аеропорту, і для всього міста", - сказав заступник голови ОП.

Він наголосив, що у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" цього року почали системну роботу із розвитку регіональних аеропортів. Це дасть змогу людям із віддалених регіонів зручно діставатися до Києва, а звідти за потреби – до інших міст чи країн.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявив, що у планах програми на 2021 рік - розбудова мережі регіональних авіахабів: за кілька років у невеликих містах додатково з'явиться оновлених 16 аеропортів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти