"Велике будівництво" на "Миколаївській Рив'єрі": дорога між курортами буде сучасною і екологічною

9 грудня 2021, 16:11
Це дозволить осучаснити курортний напрямок та зробити його більш доступним та екологічним.

У Миколаївській області дорожники приступили до відновлення траси Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків-база відпочинку "Чорноморка" у межах села Стара Богданівка, повідомляє пресслужба Миколаївської обласної держадміністрації.

Активні роботи з відновлення всієї траси почалися цього року у межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Завдяки цьому буде забезпечений комфортний проїзд до курортів Миколаївщини.

"У майбутньому траса Т-15-07 стане початком створення так званої "Миколаївської Рив'єри", яка об'єднає ключові курорти Миколаївщини: Очаків, Чорноморку, Рибаківку, Лугове, Морське та Коблево", - зазначили в ОДА.

відео дня

Станом на зараз у районі села Стара Богданівка працівники підрядної організації влаштовують шари покриття та асфальтують з'їзди.

Крім оновленого дорожнього покриття, буде облаштовано супутню інфраструктуру. Також між населеними пунктами передбачено влаштування огороджених велодоріжок та електроосвітлення вздовж веломаршруту.

Це дозволить осучаснити курортний напрямок та зробити його більш доступним та екологічним.

Раніше повідомлялося, що на трасі М-30 Стрий – Ізварине, відомій також як Дорога Єдності, до кінця року мають бути завершені ремонтні роботи, які відбуваються за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти