Богдан звинуватив ДБР у шахрайстві та розповів про своє скандальне інтерв'ю

14 вересня 2020, 10:57
Кримінальна справа, за якою викликали на допит Андрія Богдана, зареєстрована ще 19 серпня.
Богдан
Андрій Богдан / УНІАН

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан прокоментував виклик його на допит до Державного бюро розслідувань.

У коментарі журналістам перед допитом у ДБР він підкреслив, що поняття не має, у якій справі його викликали правоохоронці, повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS.

"Знав чим закінчиться, але не думав, що так швидко", - зазначив Богдан.

відео дня

Він також заявив, що кримінальна справа зареєстрована ще 19 серпня, коли його резонансне інтерв'ю (Дмитру Гордону, - ред.) навіть не планувалося. Богдан назвав такі дії шахрайськими, адже на допит його викликали якраз після телеефіру.

читайте такожУ Слузі народу відреагували на інтерв'ю Богдана

Богдан додав, що суть кримінальної справи йому зобов'язані розповісти безпосередньо перед самим допитом. Він уточнив, що буде ходити на всі допити і не виключив своєї появи в політиці, якщо на це буде запит від українців.

  • 9 вересня Андрій Богдан заявив в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, що допускає існування якихось 13 пунктів, в яких містяться обіцянки його наступника Андрія Єрмака Росії.
  • Богдан також заявив про те, що найбільший вплив на главу держави Володимира Зеленського має великий ресторатор і нардеп з партії Слуга народу Микола Тищенко.
  • Богдан в інтерв'ю також розповів, що, за його інформацією, в київському ресторані Sanahunt діючий глава офісу Президента Андрій Єрмак зустрічається з п'ятим президентом України Петром Порошенком.
  • За словами Богдана, операція з упіймання найманців російської приватної військової компанії Вагнер була зірвана людиною "з найближчого оточення" президента України Володимира Зеленського.
  • 10 вересня екс-голова офісу президента України Андрій Богдан заявив, що виїхав з України до Румунії. Своє рішення виїхати за межі країни Богдан пояснив тим, що нібито після його інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону виникла реальна загроза для його життя.
  • Пізніше стало відомо, що Андрія Богдана викликали на допит у Державне бюро розслідувань, йому вже направлена повістка.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти