Аваков відверто висловився щодо легалізації марихуани

2 березня 2021, 20:33
Міністр запевнив, що згоден з можливістю видавати препарати, що містять каннабіноїди, за рецептом для пацієнта, щоб пом'якшувати біль.
Аваков
Аваков висловився про легалізацію марихуани / УНІАН

Глава МВС Арсен Аваков виступив категорично проти легалізації вирощування марихуани в Україні. Це призведе до погіршення ситуації і тязі до важких наркотиків.

Міністр запевнив, що згоден з можливістю видавати препарати, котрі містять каннабіноїди, за рецептом для пацієнта, аби пом'якшувати біль. Але не хоче, щоб в Україні всі могли вирощувати та курити марихуану.

"Я не проти того, щоб канабіноїди видавалися за рецептом. Але я категорично проти, щоб дозволити вирощувати марихуану десь на підвіконні та за необхідності покурювати. Тому що марихуана - це відкрита дорога до більш важких наркотиків. Вважаю, що деякі країни, які це легалізували, дехто і шкодує вже. Тут не треба поспішати. Це створить в і без того нашому непростому житті тягу до більш важких наркотиків", - сказав Аваков у програмі В гостях у Дмитра Гордона.

відео дня
  • Санкції України проти телеканалів 112, NewsOne і ZIK не залишаться без відповіді з боку Росії. Українській державі слід готуватися до провокацій всередині країни. Навесні може відбутися загострення військового конфлікту на Донбасі. Київ не вірить у повномасштабний наступ російських військ, однак готується до потенційної реалізації такого сценарію, сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в інтерв'ю виданню Гордон
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що владу проросійському політику і куму президента РФ Володимира Путіна Віктору Медведчуку дав п'ятий президент України Петро Порошенко. Таку думку Аваков висловив у інтерв'ю 1+1. На думку міністра, Порошенко сприяв тому, щоб дати владу Медведчуку через його вплив на процес обміну полоненими з Росією.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти