Арахамія відверто висловився щодо долі депутатського мандату Разумкова

7 жовтня 2021, 17:26
Глава фракції слуг народу розповів, чи позбавлятимуть Дмитра Разумкова депутатського мандату.
Дмитро Разумков
Арахамія висловився про Разумкова / УНІАН

Наразі у фракції Слуга народу на схвалили рішення щодо депутатського мандату Дмитра Разумкова, якого сьогодні відправили у відставку з посади спікера, повідомив голова фракції Давид Арахамія після засідання Верховної Ради в четвер, 7 жовтня.

"Ми ще не знаємо. Юристи кажуть, що є підстави... подивимося, як Разумков працюватиме", - сказав він.

Але поки що це питання у фракції не розглядалося.

"Він каже, що буде працювати на благо виборців. Коли він йшов до Ради - це виборці Слуги народу. Якщо він працюватиме на благо виборців Слуги народу - це одна справа, якщо навпаки - то інша", - додав Арахамія.

Відставка Разумкова

Конфлікт між керівництвом фракції СН і спікером парламенту виник через законопроект про олігархів. На думку керівництва СН, Разумков навмисне намагався його "збити".

30 вересня голова фракції СН Давид Арахамія офіційно запросив підписні листи для відкликання Разумкова з посади спікера. Того ж дня той заявив, що не може підписати закон про олігархів – нібито через позицію профільного комітету.

Кількома днями пізніше у Трускавці депутати президентської партії зібрали необхідні 150 підписів під колективною ініціативою про відкликання спікера. І тоді ж президент країни Володимир Зеленський заявив, що Разумков більше не є членом команди Слуги народу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти