Агресорам російське командування видали прострочені пакети для перев'язки

28 березня 2022, 13:42
177
Ворогові солдатів своїх не шкода, бажання вкрасти зробило російську армію набагато слабкіше-написав знайшов прострочений пакет для перев'язки Андрій Богдан.
Агресорам російське командування видали прострочені пакети для перев'язки

Колишній керівник офісу президента України Андрій Богдан опублікував фотографію простроченого перев'язувального пакета, який він знайшов серед речей російських агресорів. Фото він виклав на своїй сторінці у Facebook.

"Був вчора там, де не можна. Серед багатьох вражень з цікавістю оцінив спорядження російських солдатів, яке їм вже не знадобиться. На фото-ІПП (індивідуальний пакет перев'язувальний). Виготовлено в ІІІ кварталі 2016 року в місті Москва. Термін зберігання-5 років. Тобто, на час бойових дій термін зберігання вийшов і його треба замінити", - написав чиновник.

читайте такожОкупанти зберігають боєприпаси біля ЧАЕС, це загрожує поширенням радіації по всій Європі - ЗСУ

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російська армія готова тікати з України. Щоб її утримати, Кремль придумує нові "обіцянки". Про це свідчить чергова порція телефонних розмов загарбників, які вдалося перехопити Службі безпеки України.

"Спочатку загарбникам обіцяли триденний переможний марш. Згодом ра**исти тримали своїх воїнів обіцянками ротації. Одним говорили, що заберуть додому 19 березня, іншим – що 25-го. Однак реальної можливості провести ротацію так і не знайшли, а для тих, хто під тиском українських захисників поступово втрачає надію, придумали нову дату - "кінець місяця", - йдеться в повідомленні СБУ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти