"Пекло" під Вугледаром: ЗСУ розгромили розвідроту "елітної" бригади морпіхів РФ

30 січня 2023, 18:21
Повністю знищені сили і засоби окремої розвідувальної роти, доданої до 155-ї окремої бригади морської піхоти РФ.
'Пекло' під Вугледаром: ЗСУ розгромили розвідроту 'елітної' бригади морпіхів РФ
ЗСУ розгромили розвідроту морпіхів РФ / Facebook / GeneralStaff.ua

В районі Вугледара Донецької області бійці Збройних сил України розгромили розвідувальну роту 155-ї окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ.

"Українські підрозділи "радо" зустріли окупантів і перетворили на справжнє пекло їхнє тимчасове перебування на нашій землі. Протягом декількох днів російські окупаційні сили зазнали дуже важких втрат", - йдеться в повідомленні Генштабу в Facebook.

Зазначається, що за даними розвідки ЗСУ повністю знищили сили та засоби окремої розвідувальної роти, доданої до 155-ї окремої бригади морської піхоти РФ, яка брала участь у штурмі Вугледара.

У Генштабі нагадали, що в листопаді минулого року 155-та бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ вже отримувала "по зубах" під Павлівкою.

"Тому не викликає подиву той факт, що вони знову зазнають важких втрат в тому ж місці", - додали в Генштабі.

'Пекло' під Вугледаром: ЗСУ розгромили розвідроту 'елітної' бригади морпіхів РФ
/ Facebook/GeneralStaff.ua

Бунт морпіхів РФ під Вугледаром

Нагадаємо, морпіхи РФ звернулися до глави Примор'я зі скаргою на своє командування, яке кинуло їх у "незрозумілий наступ" в районі Павлівки Донецької області, де вони втратили за чотири дні близько 300 осіб убитими, пораненими і зниклими безвісти. Крім того, командування, за словами військовослужбовців "це приховує і занижує офіційні цифри втрат, боячись відповідальності".

У своєму зверненні морпіхи також просили провести перевірку ситуації і надіслати в Україну незалежну комісію "не з Міністерства оборони, де Мурадова кришує Герасимов". На це Кожемяко не відповів, — йдеться в повідомленні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти