82% українців помітили, як покращились дороги за час "Великого будівництва" Зеленського – опитування

22 вересня 2021, 12:07
61% опитаних вважають, що при Зеленському ремонтують доріг більше, ніж при Порошенку (6%).
82% українців помітили, як покращились дороги за час

82% українців помітили покращення стану доріг та збільшення їх ремонту протягом останнього року в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Попереднього року таких респондентів було 76%, а у 2018-2019 – близько 60%. Про це повідомила соціологічна група "Рейтинг" за підсумками опитування.

На думку 36% опитаних, головна заслуга у покращенні стану доріг лежить на Президентові Зеленському. 33% вважають, що це заслуга місцевої влади, 8% – Міністерства інфраструктури/Укравтодору, 1% – Прем’єр-міністра, 2% – Верховної Ради. При цьому за останній рік зросла кількість тих, хто вважає, що покращення доріг - заслуга Президента, і зменшилася тих, хто вважає, що це заслуга місцевої влади.

За останній рік рівень задоволеності роботою Укравтодору серед українців зріс, зараз він сягає 64%. Серед сфер інфраструктури, де останнім часом відбувається модернізація, респонденти найкраще оцінили саме стан доріг.

відео дня

"41% вважають, що найбільше дороги ремонтувати за Зеленського. 9% – вважають, що це було в часи каденції Порошенка, 7% – Януковича, 7% – Кучми, 2% – Кравчука, і 1% – Ющенка", - йдеться у соціологічному дослідженні.

82% українців помітили, як покращились дороги за час

Зокрема, 61% опитаних вважають, що за Зеленського ремонтують доріг більше, ніж за Порошенка (6%).

Третина побачили покращення в сфері туристичних подорожей Україною, 25% - збільшення безпеки на дорогах. За останні три роки оцінки стану доріг та безпеки на них поступово зростали, додали соціологи.

50% опитаних впевнені, що дороги і в подальшому потребують найбільшої підтримки держави.

Опитування відбулося 10-13 вересня. Вибірка становила 3000 респондентів.

Нагадаємо, національна програма Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" стартувала у березні 2020 року. За перший рік програми було відновлено та побудовано близько 6,5 тисяч кілометрів доріг. У 2021 році, за словами Зеленського, планується відновити ще 4,5 тисячі кілометрів державних автодоріг та 2 тисячі місцевих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти