Знищено танки, літак та 90 агресорів: у ЗСУ розповіли про бої на східному напрямку

8 квітня 2022, 07:52оновлено 8 квітня 2022, 08:29
1242
Крім того, російська армія втратила ще чотири танки, п'ять бойових машин піхоти, дев'яти одиниць автомобільної техніки, бойовий літак і три безпілотники.
Розбита техніка
Розбита техніка агресорів / УНІАН

Бійці ЗСУ протягом 7 квітня відбили як мінімум шість атак російських окупантів на східному напрямку. В ході боїв було ліквідовано як мінімум 90 агресорів. Про це повідомили представники оперативно-тактичного угруповання "Схід" у соціальній мережі Facebook.

"Кремлівські бандити не залишили свої загарбницькі плани, тому українські воїни продовжують битву, знищують ворога і щодня наближають перемогу України", - йдеться в тексті.

Як кажуть українські офіцери, всього з 24 лютого, коли Росія почала повномасштабне військове вторгнення в Україну, було до ліквідовано вже близько 19 тисяч російських окупантів. Також ворог втратив близько 700 танків, 55 засобів ППО, 150 літаків, 135 вертольотів, а також тисячі одиниць іншої бойової техніки.

відео дня

читайте такожЗСУ провели денацифікацію окупантів: Зеленський про колосальні втрати російської армії

Нагадаємо, раніше прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков в інтерв'ю британському каналу Sky News визнав значні втрати російських військ у війні проти України.

Однак, за його словами, в Кремлі не вважають, що отримання серйозної шкоди стало військовим приниженням Росії. Відведення військ з Києва та Чернігова він назвав нібито жестом "доброї волі" і висловив готовність Москви продовжувати переговори з Києвом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти