65% українців не подобається робота Зеленського - результати опитування

11 листопада 2021, 15:04оновлено 11 листопада 2021, 16:29
Згідно з результатами, лише 33% опитаних українців задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського. Решта респондентів - незадоволені.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

Жителі України в цілому незадоволені роботою центральних органів влади на чолі з президентом Зеленським. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг", який був проведений з 4 по 9 листопада 2021 року.

Згідно з результатами, тільки 33% опитаних українців задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського, а 65% висловлюються з приводу його роботи негативно.

Діяльністю офісу президента задоволений 22%, а незадоволеність висловили - 72%. Робота прем'єр-міністра Дениса Шмигаля влаштовує лише 18% опитаних, невдоволення висловили - 68%, а 14% не змогли її оцінити.

відео дня

Найбільше невдоволення українців серед органів центральної влади викликає Кабінет міністрів і Верховна Рада. Роботу Кабміну негативно оцінюють 80% опитаних, а парламенту - 83%.

читайте такожСлуга народу за популярністю поступилася партії Порошенка - нове опитування

65% українців не подобається робота Зеленського - результати опитування

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 40,1% українців вважають, що нинішня влада в Україні по суті нічим не відрізняється від попередньої. Про це випливає з опублікованих 1 листопада результатів опитування, яке було проведено Центром Разумкова.

36,2% опитаних думають, що нинішнє керівництво країни гірше своїх попередників. Але при цьому 20,1% респондентів дотримуються думки, що нова влада – краще. Ще 3,6% громадян вагалися з відповіддю на це питання.

65% українців не подобається робота Зеленського - результати опитування

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти