"Або залишайтеся за кордоном": Аваков дав українцям два дні

25 березня 2020, 23:28оновлено 26 березня 2020, 02:29
Міністр анонсував повне припинення авіасполучення.
Арсен Аваков
Арсен Аваков / УНІАН

Глава МВС Арсен Аваков рекомендував українцям повернутися на батьківщину протягом двох наступних днів, оскільки буде прийнято рішення про закриття авіаційного та залізничного сполучень у зв'язку з епідемією коронавіруса в країні.

"Літаки будуть до нас прибувати до п'ятниці. В ніч із п'ятниці на суботу авіасполучення буде зупинено. Як і сполучення поїздами", - цитує міністра Інтерфакс-Україна.

За словами Авакова, 27 березня збереться комісія з надзвичайних справ і оголосить всі деталі.

Аваков підкреслив, що в найближчі два дні кожен громадянин України зможе безперешкодно потрапити на територію країни - пунктом пропуску пішки або на автомобілі.

"Є два дні. Давайте, з'їжджайтеся, дорогі мої. А після цього (рішення про закриття авіасполучення – Ред), сидиш ти десь на Цейлоні в хорошій хатині, ну посидь там ще, раз ти так вирішив. Тому що минуло вже два тижні з того моменту, як ми потрапили в таку ситуацію", – заявив Аваков.

Нагадаємо, під час пандемії небезпечного коронавіруса в Міністерстві внутрішніх справ прийняли рішення щодо примусової госпіталізації хворих.

Як раніше повідомлялося, самоізоляцію українців у зв'язку зі спалахом небезпечного китайської коронавіруса COVID-19 можуть почати контролювати за допомогою даних мобільних операторів. Про це заявив заступник глави МВС Антон Геращенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти