Епідемія не перешкода: в анексованоум Криму російські військові "пограли у війнушку"

20 березня 2020, 15:46
На навчання прибули десантники з Новоросійська
Російські військові провели навчання в Криму
Російські військові провели навчання в Криму / function.mil.ru

Російські військові знову господарюють в анексованому Криму. Так, окупанти попри поширення китайського коронавірусу провели масштабні військові навчання.

На полігоні Опук проходять навчання десантники з Новоросійська. У рамках маневрів вони завантажили бойову техніку на десантні кораблі Чорноморського флоту здійснили перехід морем і висадилися на необладнане узбережжя у східній частині півострова.

"Відповідно до задуму навчання, десантники після висадки на ділянку обладнаного узбережжя стрімкою атакою знищили оборону противника і зайняли вигідний рубіж", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони РФ.

відео дня

Після виконання завдання військові разом з танковими та артилерійськими підрозділами здійснили рейд у район полігону, де влаштували бойові стрільби. Всього до навчань залучити понад 1,5 тисячі десантників, понад 300 одиниць бойової техніки,15 літаків Іл-76МД, а також десантні кораблі Чорноморського флоту РФ.

Як раніше повідомляв Главред, в Мурманській області прогримів вибух у військовій частині, в результаті інциденту постраждали як мінімум шестеро морських піхотинців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти