Карантин: велика мережа супермаркетів обмежила продаж товарів у одні руки

18 березня 2020, 12:37
Як кажуть представники супермаркетів, обмеження продажу товарів - міра вимушена і спрямована на боротьбу зі спекулянтами.
Супермаркет, полиці
В супермаркетах АТБ обмежили продаж товарів через спекулянтів / УНІАН

В одній з найбільших українських мереж супермаркетів АТБ з середи, 18 березня, обмежили кількість товарів, які можна купити одному клієнту.

Таке повідомлення опублікували представники прес-служби мережі. У компанії відзначили, що цей захід - вимушений і спрямований на боротьбу зі спекулянтами, що бажають нажитися на паніці українців через карантин (бо буяє коронавірус Covid-19).

"Ажіотаж створюють не стільки запасливі громадяни, скільки недобросовісні покупці, які потім спекулюють товарами першої необхідності. Щоб не допустити штучно створеного ажіотажу, компанія "АТБ-Маркет" вводить у всіх супермаркетах превентивні заходи. Зокрема, вода, пиво та напої в пластикових пляшках будуть відпускатися у кількості не більше 12 одиниць в одні руки. Всі інші товари продаватимуться в кількості не більше 5 штук в одні руки", - заявили в АТБ.

відео дня

Представники мережі запевняють, що товарів на полицях супермаркетів більш ніж достатньо, а поповнення складів буде здійснюватися постійно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українська банківська система переживає дефіцит готівкової валюти - оскільки під час карантину через коронавірус на неї різко виріс попит. А поставки нової валюти на даний момент через припинення авіаперевезень і закриттям кордонів,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти