Відвідувачам ТРЦ Києва будуть вимірювати температуру, в супермаркетах паніка

11 березня 2020, 17:24
Через кілька годин після оголошення карантину у соцмережах почали розміщувати відео з супермаркетів - там ажіотаж.
коронавірус, лікар, термометр
У Києві в ТРЦ почнуть вимірювати температуру відвідувачам / Фото pixaby

У всіх торгово-розважальних центрах Києва почнуть працювати спеціальні бригади по виявленню коронавірусу у відвідувачів. Така міра вводиться з 12 березня, повідомив очільник головного управління Госпродпотребслужбы в Києві Олег Рубан.

За його словами, працівники бригад будуть визначати хворобу "виключно за візуальними ознаками", а також шляхом вимірювання температури відвідувачам ТРЦ.

"В кожному торговому центрі завтра будуть працювати бригади, які будуть спостерігати за людьми. За необхідності проводити температурний скринінг. І якщо температура буде підвищеною - рекомендувати звернутися за медичною допомогою. У коронавірусної інфекції є чітка симптоматика: це кашель, температура, нежить, що виявляються візуально", - зазначив чиновник під час брифінгу 11 березня.

Зазначимо, після новин про запровадження загальнонаціонального карантину в супермаркетах Києва спостерігається ажіотаж. Незважаючи на робочий час в деяких торгових центрах багато людей, які скуповують товари у великих кількостях.

Через кілька годин після оголошення карантину у соцмережах почали розміщувати відео з супермаркетів – там люди з візками, повними продуктів і предметів першої необхідності.

Додамо, що деякі українці пишуть, що ті, хто піддався паніці, - ідіоти.

Відвідувачам ТРЦ Києва будуть вимірювати температуру, в супермаркетах паніка

"Справжня дилема - це вирішити яка кількість туалетного паперу є адекватною", - висловився Микола Держак.

Відвідувачам ТРЦ Києва будуть вимірювати температуру, в супермаркетах паніка

читайте такожКарантин не допоможе стримати коронавриус в Україні – інфекціоністНагадаємо, раніше в середу, 11 березня, в Києві прийняли рішення з четверга піти на великий карантин через коронавірус. Починаючи з 12 березня мінімум до кінця місяця будуть закриті школи, вузи, кінотеатри та скасовані концерти. Також зупинять свою роботу розважальні зони в ТРЦ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти