ЗМІ дізналися, хто і чому проти голови митниці відкрив кримінальну справу

4 березня 2020, 11:00оновлено 4 березня 2020, 13:29
Достовірно відомо, що рішення про відкриття кримінального провадження проти Максима Нефьодова прийняв один з українських судів.
Нефьодов
Максима Нефьодова підозрюють у корупції / УНІАН

Детективи Національного антикорупційне бюро України (НАБУ) завели кримінальне провадження щодо ймовірних корупційних дій, які вчинив голова Держмитної служби Максим Нефьодов.

Відповідне повідомлення опублікував портал РБК-Україна з посиланням на власні джерела у відомстві. За їх даними, в НАБУ відкрили справу, маючи на руках рішення суду.

"Ми виконали рішення суду і відкрили кримінальне провадження", - заявили вони.

відео дня

Згідно з наявними даними, неназваний заявник стверджував про те, що група осіб (в якувходив Нефьодов) нібито у систематичному порядку отримувала хабарі за постачання горючих і не сертифікованих панелей на ринок України - грунтуючись на фіктивному аудиті заводів-постачальників. Нібито в результаті таких дій український бюджет недоотримав суми в розмірі понад 40 млн гривень.

Нагадаємо, раніше народний депутат від Слуги народу Олександр Дубинський заявляв з посиланням на власні джерела, що в рамках перезавантаження Кабінету міністрів (з відставкою прем'єр-міністра Олексія Гончарука) Максим Нефьодов буде звільнений з поста глави Державної митної служби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти