Гончарук написав заяву про відставку - нардеп

3 березня 2020, 12:09
Посаду глави уряду займе віце-прем'єр Денис Шмигаль.
Гончарук
Олексій Гончарук / УНІАН

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку. Про це повідомив народний депутат від Слуги народу Олександр Дубинський.

За його словами, Кабінет міністрів буде перезавантажений. Посаду глави уряду займе віце-прем'єр Денис Шмигаль. Водночас, хто отримає портфель самого Шмигаля, поки що невідомо.

Крім того, Дубинський повідомив, що без портфеля залишиться Оксана Маркарова, її місце в Мінфіні займе Ігор Уманський. Також буде "обезголовлена" Державна митна служба – буде звільнений Максим Нефьодов.

відео дня

"Нові обличчя будуть оголошені президентом сьогодні на фракції. Це: Мінветеранів, МінАПК, Мінпромисловості, Мінрегіон, МОЗ. Багато вакансій ще вільні", - зазначив Дубинський.

Гончарук написав заяву про відставку - нардеп

Нагадаємо, перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко повідомив, що у вівторок, 3 березня, відбудеться засідання депутатської фракції партії Слуга народу, під час якого обговорюватиметься питання можливих кадрових змін у правоохоронних органах.

читайте такожНа посаду міністра оборони Зеленському запропонували одразу трьох кандидатів - ЗМІА в середу, 4 березня, на вимогу президента Володимира Зеленського має відбутися позачергове засідання Верховної Ради. Українська правда з посиланням на джерела писала, що під час засідання пройде голосування за відставку чинного прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв Главред, голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія заявив, що на позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня будуть розглянуті кадрові зміни в Кабміні. При цьому він вважає, що прем'єром залишиться Олексій Гончарук.

У свою чергу, спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук не подавав заяву про відставку у Верховну Раду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти