Бунт і ненависть на Буковині: сім'ї, яка повернулася з Китаю, влаштували цькування

24 лютого 2020, 03:58
Односельці заявили, що родина Галини Думанської вчинила злочин.
Бунт і ненависть на Буковині: сім'ї, яка повернулася з Китаю, влаштували цькування
Галина Думанська повернулася з сім'єю з Китаю

Родині Галини Думанської, яка повернулася з Китаю, в селі Долиняни Чернівецької області односельці влаштували цькування.

Жінка їздила в КНР з 4-річним сином Назаром, хворим на ДЦП, йдеться в матеріалі ТСН.

"Люди почали критикувати мене, що ми вчинили злочин, тому що ми не пройшли обстеження в Борисполі, я не знаю яке", — сказала мати сімейства.

Після того, як місцеві жителі почали цькувати старшу дочку, яка в Китаї не була, жінка була змушена закритися вдома на "карантин".

читайте також"Середньовічні варвари": жителі Нових Санжар відповіли на звинувачення

Вона попросила медиків взяти у сім'ї кров на аналізи, щоб місцеві жителі заспокоїлися. Однак медики в захисних комбінезонах налякали односельців ще більше і вони стали вимагати у старости повної ізоляції сім'ї.

"Телефон був червоний, у мене паніка. Директор школи каже — приходять батьки з цього класу, плачуть, тому що пустили дівчинку, у третьому класі дівчинка. Забирають дітей", — розповіла староста Долинян Валентина Дудчак.

читайте такожБитва в Нових Санжарах - справжній день народної єдностіЗаступник керівника ОТГ Анатолій Мигалатюк сказав, що насправді жителів села схвилювало те, що сім'я не пройшла обстеження в аеропорту Бориспіль.

Ув'язнення сім'ї у власному домі триває майже два тижні, в понеділок має закінчитися термін "карантину", при цьому вже більше тижня очікуються результати аналізів з Києва.

Крім того, староста заборонив родині жінки виходити з дому, тому що карантин зазвичай оголошується на 30-40 днів.

У свою чергу керівник відділу Чернівецького лабораторного центру Юрій Падурару зазначив, що сім'ї не обов'язково чекати отримання результатів аналізів, через те, що Галина і її діти абсолютно здорові.

читайте також"Епоха Середньовіччя": Зеленський оцінив зіткнення в Нових Санжарах

Нагадаємо, 20 лютого у Нових Санжарах Полтавської області місцеві жителі протестували проти прибуття в медичний центр МВС, розташований у їх населеному пункті, евакуйованих з Китаю громадян України та іноземців. Протестувальники кидали в автобуси каміння. В одному з автобусів розбили скло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти