"Зачіпає за живе": Маск розповів про досвід гри в Cyberpunk 2077

18 лютого 2021, 06:05
Інноватор заявив, що попри те, що показане в грі – вигадка, він працює над аналогічною технологією імплантації чіпа в голови людям.
Маск
Cyberpunk 2077 вдалося зачепити Ілона Маска за живе / Reuters

В інтерв'ю для подкасту Joe Rogan Experience винахідник Ілон Маск знову торкнувся теми Cyberpunk 2077.

У цій похмурій техногенній антиутопії бізнесмен відчув себе некомфортно, тому що побачив в ній виразні перетини з нашою реальністю.

"Я грав у Кіберпанк, і Боже, наскільки ж вона виявилася близька до мого бачення. Куди нас це приведе? У загальному підсумку, наше життя може стати саме таким", – підкреслив винахідник.

відео дня

Інноватор заявив, що попри те, що показане в грі – вигадка, він працює над аналогічною технологією імплантації чіпа в голови людям. У майбутньому це допоможе пацієнтам відновити функціональність організму після травми головного або спинного мозку.

Дослідами з імплантації імпланта займається одна з компаній мільярдера під назвою Nuralink. Раніше команда Маска змогла помістити чіп в голову Мавпі, змусивши її грати у відеоігри силою думки. Винахідник не розкрив подробиць експерименту, проте зазначив, що чіп складно побачити: він схожий на фітнес-браслет в черепі з крихітними проводами, які підключені до мозку.

читайте такожХакери зламали сервера творців Cyberpunk 2077 і погрожують "знищити компанію"

Що ж стосується Cyberpunk 2077 то зараз CD Projekt Red повністю зосереджена на виправленні помилок і збоїв, з якими гравці стикаються на всіх платформах. В січні вийшов перший великий патч, а найближчим часом очікується реліз більшого, більш значного оновлення. Потім для гри будуть виходити безплатні DLC і оновлення. У другій половині року вийде некстген-патч для PS5 і Xbox Series.

На цей момент гра продається з 10%-знижкою в онлайн-магазині Epic Games Store. Пропозиція буде актуальна до 25-го лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти