Маск вставив чіп у мавпу і навчив її грати у відеоігри

1 лютого 2021, 17:37
Відомий своїми інноваціями Ілон Маск відзначився новим відкриттям.
Маск
Ілон Маск / Reuters

Компанія Neuralink, яка належить американському підприємцю Ілону Маску, вживила спеціально розроблений нейроімплант в мозок примата. Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на самого бізнесмена.

За словами Маска, операція відбулася успішно. Комерсант стверджує, що мавпа в даний момент грає у відеоігри і знаходиться у винятковому самопочутті.

Представники Маска кажуть, що на даний момент вчені працюють з декількома чипірованнимі мавпами, які грають на комп'ютері, наприклад, в пінг-понг.

Маск також пообіцяв, що вже незабаром відеозапис з піддослідними тваринами буде опублікований в мережі.

До слова, раніше Комерсант стверджував, що його вчені вже в найближчому майбутньому зможуть чіпувати людей. Як працюватиме технологія, Маск показав на свині. Їй імплантували мозковий імплант розміром з монету. Вчені з Neuralink вважають, що чіпування допоможе медикам лікувати неврологічні захворювання.

читайте такожПрийшов до успіху: Ілон Маск став найбагатшою людиною на планеті

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Ілон Маск назвав у Twitter "чудовим" ракетного конструктора і основоположника радянської космонавтики – уродженця українського міста Житомир Сергія Корольова.
  • Президент України Володимир Зеленський у відповідь швидко запросив Ілона Маска відвідати музей космонавтики імені Сергія Корольова, який розташований в українському місті Житомир.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти