Warner Bros. Games розкрила дату релізу нової гри у всесвіті Бетмена – Gotham Knights

28 грудня 2020, 14:31оновлено 2 жовтня 2023, 15:10
За гру відповідають творці Batman: Arkham Origins.
WB Games Montreal
Кадр з Gotham Knights / WB Games Montreal

Користувачі мережі звернули увагу на цифри з плаката, який зображений на різдвяній листівці, опублікованій в офіційному Twitter-акаунті нової гри у всесвіті Бетмена – Gotham Knights

Плакат анонсує виступ акробатів Flying Graysons, який пройде з 16 по 21 липня. Молодший з них надалі стане напарником Бетмена, який відомий під псевдонімом Робін.

Фанати припускають, що інформація з плаката вдало складається в дату виходу – 16 липня 2021 року. Інші користувачі вважають, що мова може йти про дні релізу на різних платформах – 16 і 21 липня.

Екшен-RPG у відкритому світі, натхненна всесвітом Бетмена, була представлена в серпні на заході DC FanDome і створюється студією WB Games Montreal. Головними дійовими особами стануть наступники Брюса Уейна – Бетгьорл, Робін, Найтвінг і Червоний Ковпак. Проєкт вийде у 2021 році на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series.

Gotham Knights - трейлер

Раніше в мережі з'явилися свіжі подробиці нової гри у всесвіті "Гаррі Поттера" Hogwarts Legacy. Реліз проєкту намічений вже на наступний рік – осінь-зима 2021. Гравцям вперше дадуть можливість створити свого героя, завдяки опрацьованому редактору персонажів, і відвідати величезну кількість різних уроків з міні-іграми, що підвищить параметри головного героя.

Гра зможе похвалитися опрацьованою системою репутації – гравцям доведеться стежити за собою і не відпускати занадто багато жартів у бік інших персонажів. Це може позначитися на репутації протагоніста і на факультеті – його позбавлять очок. Одна з фінальних сцен буде залежати від того, який саме факультет займе перше місце.

Сюжет Hogwarts Legacy досить похмурий і порівняємо по духу з останніми фільмами про Гаррі Поттера. Історія перегукується з третьою частиною "фантастичних тварюк".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти