Хогвартс чекає – в Мережі з'явилися свіжі подробиці нової гри у всесвіті Гаррі Поттера

24 грудня 2020, 14:30
Дата виходу, молодий Дамблдор та інші подробиці Hogwarts Legacy.
Хогвартс чекає – в Мережі з'явилися свіжі подробиці нової гри у всесвіті Гаррі Поттера
Кадр із Hogwarts Legacy / Avalanche Software

На популярному форумі Reddit прослизнув слух про нещодавно анонсовану Hogwarts Legacy, проєкт у всесвіті Гаррі Поттера про школу чарівництва і магії. За словами автора, дана інформація була отримана від одного з членів команди розробників.

Так, реліз проєкту намічений вже на наступний рік – осінь-зима 2021. Гравцям вперше дадуть можливість створити свого героя, завдяки опрацьованому редактору персонажів, і відвідати величезну кількість різних уроків з міні-іграми, що підвищить параметри головного героя.

Гра зможе похвалитися опрацьованою системою репутації – гравцям доведеться стежити за собою і не відпускати занадто багато жартів у бік інших персонажів. Це може позначитися на репутації протагоніста і на факультеті – його позбавлять очок. Одна з фінальних сцен буде залежати від того, який саме факультет займе перше місце.

Також згадується просунута система руйнування об'єктів, яка буде органічно вписана у світ магії. Гравці зможуть відвідати всі культові локації, а також безліч нових і зустрінуться з молодим Дамблдором. Деяких тварин можна приручити та осідлати. До речі, в грі будуть і інші "транспортні засоби".

Інсайдер зазначив, що сюжет гри досить похмурий і порівняємо по духу з останніми фільмами про Гаррі Поттера. Історія перегукується з третьою частиною "фантастичних тварюк".

Гру Hogwarts Legacy анонсували в рамках PlayStation 5 Showcase. Тайтл буде доступний на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X.

Hogwarts Legacy-трейлер

Нагадаємо, що на церемонії нагородження The Game Awards 2020 відбулася довгоочікувана прем'єра трейлера наступної гри по всесвіту Mass Effect. У гри все ще немає навіть приблизної дати виходу, а її розробка знаходиться ще на дуже ранній стадії. Однак, над проєктом працює "команда ветеранів Bioware", що, безумовно, має додати оптимізму фанатам франшизи.

Ймовірно, реліз гри відбудеться у 2023-24 році для ПК і консолей нового покоління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти